Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Macro hakkında

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
6,770 Görüntüleme
New Member
Katılım : 6 sene önce
Gönderiler: 3
Konu başlatıcı  

Sitenizi yeni fark ettim ve 1 yıldır forum aktif değil. Macroya hala destek veriyor musunuz?


   
Alıntı
New Member
Katılım : 6 sene önce
Gönderiler: 3
Konu başlatıcı  

Macronuzun dene sürümünü indirdim ve denedim gerçek çok kullanışlı ve güzel bir iş çıkarmışsınız. Fakat şöyle bir sorun var macro çalıştıktan 1 dk sonra donuyor ve yanıt vermiyor. Macroyu kapatmaya çalıştığımda ise kapanmıyor. Görev yöneticine giriş yaparak işlemi sonlandır dememe rağmen yine kapanmıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda Windows 10 kurulu ile olarak bundan dolayıdır diye düşündüm ve farklı uyumluluk modunu Windows 7 ve Windows 8 ile denedim. Maalesef bunlar da çözüm olmadı.


   
CevapAlıntı
Aytekin
Founder Admin
Katılım : 7 sene önce
Gönderiler: 159
 

Merhaba. Değerli görüşlerinizi paylaştığınız ve hata bildirimi yaptığınız için teşekkür ederim. Zen Autobot Macro için destek ve güncellemelerimiz devam ediyor. Öncelikle hatanın çözümü için biraz bilgi verebilirseniz çok iyi olur. Macroyu açtığınızda pvp knight açık değilkende donma hatası veriyor mu? Macroyu denediğiniz bilgisayarın donanım bilgisini (örn: İşlemci, Ekran kartı, Ram) yazabilirseniz sevinirim. Eğer sisteminiz güncel bir donanıma sahipse ve yinede donma sorunu yaşıyorsanız uzaktan bağlantı ile sorunu kontrol edip çözümünü sağlayabilirim.


   
CevapAlıntı
New Member
Katılım : 6 sene önce
Gönderiler: 3
Konu başlatıcı  

Oyuna girmeden denedim herhangi bir donma olmadı. Fakat oyundayken denediğimde donma yapıyor ve kapatılamıyor. (Denediğim server Yourko)

İşlemci: i7-4790

Ram: 16 GB

Ekran Kartı: GTX 960 


   
CevapAlıntı
Aytekin
Founder Admin
Katılım : 7 sene önce
Gönderiler: 159
 

Merhaba. Bilgisayarınızın donanımı macro için yeterli. Bu durumda oynadığınız serverin koruması macroyu engelliyor. En kısa sürede YourKo serveri için gereken kontrolleri yapıp macroyu güncelleyeceğim.


   
CevapAlıntı
New Member
Katılım : 5 sene önce
Gönderiler: 1
 

İYİ ÇALIŞMALAR BEN MAKROYU İNCELEDIMDE COK BAŞARALI FAKAT ŞÖYLE Bİ EKLENTİ OLABİLİRMİ MESELA PRİEST İÇİN PARTİYİ KONTROL ETTİRİYORUZ AYNI ŞEYİ PT BOZULUNCA TOWNA TIKLATTIRSAK MAUSU MESELA GÜZEL OLURDU BİR İKİNCİSİDE BUF OLAYI NI TEKTEK PARTIDEN TIKLAYIP BUF AC ATTIRABİLİRMİYİZ O ÖZELLİĞİDE KOYABİLİRMİSİNİZ PARTİ BUF DA İŞİ ÇÖZÜYOR AMA HANİ GELİŞMİŞ OLURDU 


   
CevapAlıntı