Forum

magic hammer boşa g...
 
Bildirimler
Tümünü temizle

magic hammer boşa gitme

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
839 Görüntüleme
Active Member
Katılım : 4 sene önce
Gönderiler: 8
Konu başlatıcı  

merhaba. bildiğiniz üzere pot bastıktan hemen sonra magic hammer basarsanız magic hammer boşa gidiyor. süreli magic hammer özelliğini kullanıyorum ve farkettim ki olması gerekenden fazla sayıda magic hammer boşa gidiyor. karakterim silahım yanmış bir şekilde diğer magic hammer ı bekliyor. eğer magic hammer basılacak zaman 3-4 saniye bekleyip sonra basıp devam etme gibi bir şey yaparsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum. wolf gibi. 3-4 saniye pot özelliği devre dışı kalsın magic hammer ı öyle bassın.


   
Alıntı
Aytekin
Founder Admin
Katılım : 7 sene önce
Gönderiler: 159
 

Merhaba. Hata bildiriminiz için teşekkür ederim. Sanırım Pvp server oynuyorsunuz. Usko ve Stko'da Pot ile Magic Hammer'ı aynı anda basamazsınız fakat pot basıldığı zamana magic hammer süresi bitimi denk gelirse aynı şekilde sizin yaşadığınız duruma benzer bir durum ortaya çıkacak. Oynadığınız Pvp serveri belirtirseniz sevinirim. Gelecek güncellemede bu sorun giderilecektir.

Edit: v4.9 ile birlikte sorun giderildi.

Bu ileti 4 sene önce 2 defa tarafından Aytekin tarihinde düzenlendi

   
CevapAlıntı
Active Member
Katılım : 4 sene önce
Gönderiler: 8
Konu başlatıcı  

uskoda yaşadım bu sorunu. potu basarken magic hammer zaten basmıyor ama potun bitimine hemen hammerı basarsa hammer boşa gidiyor. 1 sn civarı beklemek gerekiyor. Teşekkürler 4.9 için. Bir de bir başka önerim olacaktı. Üstün doldukça itemleri vipe atma seçeneği getirilirse çok güzel olabilir. Magic hammer gibi zamanlı yada algılamalı şekilde. son kutudan sayarak kaç kutunun vipe aktarılacağını soran daha sonra zamanı gelince vipi açıp kutuların hepsine tek tek sağ tık yapıp sol tık basan (bus gibi pot gibi sayılı itemler  için vipe atılacak itemlerin confirm kısmına sol tıkla basıyor enter basarsa chati açabilir ve bot tekrar başladığında atak yapmak yerine yazı yazabilir.) bir komut yazabilirseniz mükemmel bir şey olur.  yazdıklarım size çok karmaşık gelebilir. açıklamamı isterseniz daha iyi açıklamaya çalışırım.


   
CevapAlıntı
Aytekin
Founder Admin
Katılım : 7 sene önce
Gönderiler: 159
 

Merhaba @baros025. Öneriniz için teşekkür ederim. Vip özelliği eklenebilir daha sonra bununla ilgili çalışma yapacağım.


   
CevapAlıntı